Groepsuitjes.

De mooiste tijd heb je met elkaar.

Samen geniet je extra.

De kennismaking met een paard is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Die drempel willen we bij RSC Cadans graag voor je wegnemen. In overleg met jou als organisator plannen wij met plezier de leukste groepsuitjes in voor jou en je vrienden, familie of collega's. Kinderfeestje, bedrijfsuitje, vriend(inn)endagje of familieaangelegenheid?
Wij maken het graag bijzonder

Mogelijkheden & Tarieven.

Kinderfeestjes.

Bij Cadans ben je pas echt jarig. Samen met jou beste vriendjes en vriendinnetjes gaan jullie in tweetallen aan de slag met het poetsen, opzadelen en natuurlijk spelenderwijs rijden van een pony. Vooraf een hapje en een drankje, en achteraf frietjes met snack in de kantine! 

  • Prijs 17,50 per kind, minimaal 6 deelnemers. 

Pizza met pony's. 

Ook voor de grotere kinderen en voor volwassenen bieden wij bijzondere ervaringen. Boek bijvoorbeeld een gezellig pizza-avond, met pizza's uit onze steenoven en het gezelschap van verschillende pony's! 

Voor de meer ervaren ruiters kan deze beleving ook geboekt worden met een buitenrit vooraf! 

  • Prijs zonder buitenrit: 12,50 per deelnemer, tenminste 4 deelnemers.  Ranja inbegrepen, overige consumpties exclusief. 


  • Prijs met buitenrit: €45,-  per deelnemer, tenminste 4 deelnemers. 

Ponyuurtje.

Voor de jongsten onder ons, of de wat ouderen zonder ervaring, kan een ponyuurtje worden geboekt. Samen met papa en mama ga je onder begeleiding een pony poetsen, een stukje met hem wandelen, en als je durft, ook een stukje rijden.  


  • Ponyuurtje 1 kind: 
    € 38,-
  • Ponyuurtje 2-3 kinderen: € 48,-
  • Ponyuurtje max 5 kinderen: 
    € 58,-  

Buitenrit. 

Op vakantie in de buurt, en wil je een buitenrit maken in de prachtige omgeving? 
Wij bieden op afspraak buitenritten aan onder begeleiding voor de meer ervaren ruiters. 

Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.