Kort Pension.

Bij ons is ieder paard een V.I.Paard.

Ik ga op vakantie en ik neem níet mee.. Mijn paard!

Op vakantie? Ga je verhuizen of verbouwen, of is er anderszins een reden dat je even niet zelf voor je paard kunt zorgen? Je gaat natuurlijk pas echt zorgeloos van huis als je zeker weet dat je paard goed verzorgt wordt wanneer jij er niet bent. Oppas regelen is echter nog niet altijd even makkelijk; een paard is nogal een verantwoordelijkheid, en vraagt intensieve zorg die niet iedereen hem zomaar kan geven.

Die zorg neemt RSC Cadans daarom graag van je over. Bij ons kan je paard er, net als jij, even lekker tussenuit. Hij overnacht in een schone, lichte, frisse box met binnenluik die dagelijks gemest wordt. Daarnaast krijgt 2 keer per dag kracht- en 3 keer per dag ruwvoer en komt dagelijks buiten zolang het weer dat toelaat. Heb je tijdens je vakantie een bijrijder of verzorger voor je paard? Die is natuurlijk gewoon welkom bij ons. Er zijn veel mogelijkheden tot buitenrijden, en ook zelfstandig rijden in binnen- of buitenbak is toegestaan.  

(Let op! Zelfstandig gebruik van de rijbanen gaat in overleg, de reguliere lessen hebben hierop voorrang.)
Misschien wil hij of zij zelfs wel een keer les nemen met jou topper! Ook daartoe bieden we graag de mogelijkheid. En we zorgen natuurlijk ook voor je spullen! Je kunt je tuigage kwijt in onze zadelkamer, en wanneer je dat wenst kun je een kluisje bij ons huren voor overige waardevolle spullen. 

Overnachtingsarrangement

Bij het overnachtingsarrangement slaapt je paard in een grote box met binnenluik, en komt hij dagelijks zo lang als het weer het toelaat buiten op een schone zandpaddock waar hij hooi gevoerd krijgt.Tarief per paard per nacht:
€ 25,- 

Gebruik van de rijbanen:
€ 6,- per keer.

Huur van een kluisje:
€ 5,- per nacht.

Voorwaarden.

Onze gastpaarden krijgen bij ons hoogwaardig ruwvoer aangeboden en een gedegen basissportbrok. Wanneer u wenst uw eigen voer mee te nemen is dit mogelijk. Medicijnen worden indien nodig door ons gegeven. Vanwege hygiëne en gezondheidsrisico's worden onze gastpaarden gestald op zaagsel.

Wat wij van jou als gast verwachten is:

  • Dat je het paspoort van je paard meeneemt en op het bedrijf achter laat gedurende het verblijf van je paard. (Dit zijn wij als bedrijf wettelijk verplicht direct voor handen te hebben.)
  • Dat je paard netjes geënt is tegen tenminste tetanus en influenza (Dit wordt gecontroleerd in je paspoort bij binnenkomst.)
  • Dat je paard gewend is een halster om te krijgen en op veilige wijze met een touwtje naar buiten en binnen gebracht kan worden door ons personeel. 


Wanneer je een bijrijder/verzorger voor je paard hebt verwachten wij:

  • Dat hij of zij ons bedrijf binnen openingstijden bezoekt.
  • Dat gebruik van de rijbanen in overleg met het management wordt afgesproken.Inchecken is mogelijk vanaf 14.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur.