Leasen.

Bij ons is ieder paard een V.I.Paard.

Mogelijkheden & Tarieven.

Langlopende lease.

Droom jij en/of je kind er altijd al van om een eigen paard te hebben, maar zit dat er voor jullie simpelweg niet in? Cadans biedt de oplossing: Je eigen leasepaard of -pony! 
Voor een vast maandbedrag kun je op een door jou gekozen aantal dagen je eigen pony komen verzorgen, rijden, knuffelen en alles wat je nog meer met je eigen paard of pony zou willen doen. 
Natuurlijk zitten daar heel wat voorwaarden en regels aan verbonden, om het voor jullie en de pony's en paarden zo goed en prettig mogelijk te regelen. Deze worden, vanwege de uitgebreidheid van het onderwerp, toegelicht in een aparte brief die je per mail kunt opvragen. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Vakantie lease.

Is de langlopende lease toch iets teveel van het goede, of wil je eerst even snuffelen voordat je overgaat naar een langlopend traject? Maak dan gebruik van onze vakantielease! In de schoolvakanties bieden we al leasepony's en paarden aan vanaf 50 euro voor een hele week! Dit is uitsluitend mogelijk voor leden van onze manege. Nog geen lid? Plan snel je proefles bij ons in! 

Op wedstrijd met je leasepaard.

Wanneer je een paard of pony bij ons leased, is het mogelijk om mee te doen aan officiële KNHS wedstrijden. Dat zijn dus geen manegewedstrijden, maar wedstrijden voor mensen met een eigen paard! Vraag naar de mogelijkheden! 

Overnachtingsarrangement

Bij het overnachtingsarrangement slaapt je paard in een grote box met binnenluik, en komt hij dagelijks zo lang als het weer het toelaat buiten op een schone zandpaddock waar hij hooi gevoerd krijgt.Tarief per paard per nacht:
€ 25,- 

Gebruik van de rijbanen:
€ 6,- per keer.

Huur van een kluisje:
€ 5,- per nacht.

Voorwaarden.

Onze gastpaarden krijgen bij ons hoogwaardig ruwvoer aangeboden en een gedegen basissportbrok. Wanneer u wenst uw eigen voer mee te nemen is dit mogelijk. Medicijnen worden indien nodig door ons gegeven. Vanwege hygiëne en gezondheidsrisico's worden onze gastpaarden gestald op zaagsel.

Wat wij van jou als gast verwachten is:

  • Dat je het paspoort van je paard meeneemt en op het bedrijf achter laat gedurende het verblijf van je paard. (Dit zijn wij als bedrijf wettelijk verplicht direct voor handen te hebben.)
  • Dat je paard netjes geënt is tegen tenminste tetanus en influenza (Dit wordt gecontroleerd in je paspoort bij binnenkomst.)
  • Dat je paard gewend is een halster om te krijgen en op veilige wijze met een touwtje naar buiten en binnen gebracht kan worden door ons personeel. 


Wanneer je een bijrijder/verzorger voor je paard hebt verwachten wij:

  • Dat hij of zij ons bedrijf binnen openingstijden bezoekt.
  • Dat gebruik van de rijbanen in overleg met het management wordt afgesproken.Inchecken is mogelijk vanaf 14.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur.