Op vakantie met je paard.

When people say:  'It's just a horse' ,
they just dont understand. 

Samen genieten.

RSC Cadans is gelegen in het Vlakwater, een bosgebied net buiten Venray waar je vanuit onze accommodatie zo heen stapt met je viervoeter. Maar de omgeving biedt nog veel meer mogelijkheden op buitenrijgebied. Met een locatie middenin de Limburgse Peel zijn de ruiterroutes in de nabije omgeving van RSC Cadans werkelijk eindeloos. Bos, stuifzanden, akkerland of heide, je kunt bij Cadans alle kanten op. Routekaarten en informatie zijn bij ons verkrijgbaar!

En als er zoveel is om samen met je paard van te genieten, dan is het natuurlijk wel zo fijn als je tenminste een paar dagen kunt blijven! RSC Cadans verzorgt daarom met plezier een compleet all-inclusive verblijf voor je trouwe vriend. Jijzelf hebt daarnaast keuze uit meerdere hotels en gasterijen in de omgeving. Er liggen zelfs twee Center Parcs locaties op maar tien minuten rijden! Wanneer mogen we jou verwelkomen? 

Verblijfopties 

voor jou.

Hotel Asteria, Venray.

Created with Sketch.

Dit smaakvolle, luxe hotel aan de rand van Venray heeft werkelijk alles in huis om je volledig tot rust te laten komen. Naast heerlijk verblijven kun je hier bovendien ook héérlijk eten! Online krijgt dit hotel een 8,3 van haar gasten.

Eurotel, Venray.

Created with Sketch.

Het Eurotel is een kleinschalig hotel in het centrum van Venray. Maar, dat doet niet af aan de grootsheid in service! Dit hotel is beoordeeld met een 8,1. 

Center Parcs Het Meerdal en Limburgse Peel.

Created with Sketch.

Wil je écht in de natuur verblijven, met de luxe van thuis? Oh, én met een tropisch zwemparadijs? Dan zit je bij Center Parcs Het Meerdal en Center Parcs Limburse Peel helemaal goed!

Voorwaarden & Tarief.

Wanneer je paard bij ons komt overnachten, zorgen wij voor alles wat hij nodig heeft. Je paard komt in een schone, lichte box met luik te staan, die elke dag wordt uitgemest. Hij krijgt twee keer per dag krachtvoer, drie keer per dag hoogwaardig ruwvoer en komt dagelijks lekker buiten zolang het weer het toelaat. En we zorgen natuurlijk ook voor je spullen! Je kunt je tuigage kwijt in onze zadelkamer, en wanneer je dat wenst kun je een kluisje bij ons huren voor overige waardevolle spullen.

Wat wij van jou als gast verwachten is:

  • Dat je het paspoort van je paard meeneemt en op het bedrijf achter laat gedurende het verblijf van je paard. (Dit zijn wij als bedrijf wettelijk verplicht direct voor handen te hebben.)
  • Dat je paard netjes geënt is tegen tenminste tetanus en influenza (Dit wordt gecontroleerd in je paspoort bij binnenkomst.)
  • Dat je paard gewend is een halster om te krijgen en op veilige wijze met een touwtje naar buiten en binnen gebracht kan worden door ons personeel. 


Inchecken is mogelijk vanaf 14.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur.
Tarief per paard per nacht:  €25,-