Onze Diensten.

Cadans biedt dienstverlening waarmee u mee vooruit kunt, zowel particulier als bedrijfsmatig. Met onze brede inzetbaarheid en veelzijdige kennis zien wij oplossingen voordat er problemen zijn, en creëren we kansen waar de weg voor anderen ophoudt. Passie, professionaliteit en uithoudingsvermogen maken dat bij Cadans de ontwikkeling van mens en paard centraal staat, elke dag weer. 

Jouw doel, is ons doel.

Instructie.

Als instructeur sta ik voor plezier voor mens en paard. Wederzijds begrip, respect en vertrouwen is in iedere fase van ontwikkeling de rode draad. Zo komt elke gewenste prestatie op een correcte, veilige en vooral plezierige manier binnen handbereik. Ongeacht leeftijd, discipline, of niveau. 

Hippische educatie.

Cadans heeft educatie hoog in het vaandel, en dat willen we dan ook graag in de breedste zin van het woord uitdragen. RSC Cadans biedt daarom met plezier een podium aan iedereen die ons daarbij wil helpen. Hippische cursus, opleiding, lezing of presentatie? Stageplaats of schoolexcursie? Wij zijn uw accommodatie!   

Op vakantie met je paard.

Met een locatie gelegen aan het bos en op nog geen tien minuten rijden van meerdere vakantieparken en hotels is RSC Cadans dé perfecte plek om samen met je paard een geweldige vakantie te beleven. Kom genieten van de inspirerende omgeving en proef samen de rustgevende sfeer bij RSC Cadans. 

Kort pension.

Ga je zelf op vakantie, en kan je paard niet mee? Neem je deel aan een meerdaagse wedstrijd in de buurt, of zoek je een tussenstop voor je paard(en) op transport? RSC Cadans biedt verschillende stallingsmogelijkheden voor korte termijn.

In contact met paarden.

Een ontmoeting met een paard is telkens weer bijzonder. Die ervaring wil Cadans graag met zoveel mogelijk mensen delen. We openen daarom graag onze deuren voor iedereen die graag (weer) in contact wil komen met een paard. 

Groepsuitjes.

Paarden zijn tegenwoordig een populaire manier om mensen opnieuw kennis te laten maken met zichzelf. Een inspirerend dagje weg met je collega's, vrienden of familie? Cadans denkt graag met je mee.