Onze Paarden.

 "Een paard zonder ruiter is nog altijd een paard. 
Een ruiter zonder paard, is slechts een mens."

Onze Manegetoppers.

De verwezenlijking van de droom die Cadans heet stelt niets voor zonder deze supersterren. Cadans telt ruim twintig geweldige coaches in alle maten, soorten en kleuren, die dag in dag uit hun beste beentje voor zetten om jou ├ęcht wat te leren. Als jij geniet,  doen zij dat ook. Lees hier meer over hoe zij samen met Carmen de best mogelijke instructie verzorgen, voor jou. 

Sport & Training.

Naast instructie is Carmen ook actief in de sport. Het opleiden en trainen van talentvolle paarden brengt haar keer op keer veel voldoening, en is naast het lesgeven en het ondernemerschap een welkome verademing om ├ęcht even tot rust te komen.  Met de Gelderse paarden van haar opa en uit eigen fokkerij onderhoudt ze een hobby in een hobby, en start ze wedstrijden tot en met ZZL niveau. 

Fokkerij. 

Via haar Opa is bij Carmen de liefde voor het Gelders paard van jongs af aan ingegoten. Na zijn overlijden heeft ze daarom met veel liefde zijn passie voorgezet, en heeft ze in 2019 haar eerste veulen gefokt. En dat smaakte naar meer! Inmiddels is Carmen ook actief aan het fokken met de manegepaarden, om zo haar bedrijf steeds van nieuwe aanwas te voorzien en daarnaast de markt te bedienen met fijne, betrouwbare gebruikspaarden die veelzijdig inzetbaar zijn. Neem hier een kijkje bij onze veulens!