Dit is Cadans.

Maak kennis met de mensen achter het verhaal.

Carmen Peters.

"' Gewoon' betekent voor iedereen iets anders."


Cadans is ontstaan bij mij, Carmen. Het is de belichaming van mijn passie voor paarden, mensen, en vooral mensen mét paarden. Die passie is altijd de leidraad geweest voor mij, de rode draad waarlangs ik mijn carrière en leven heb opgebouwd. Lees verder op: 

Chris Coomans.

Chris is sinds begin 2019 mijn partner, maar daarnaast al sinds jaar en dag mijn vriend. Chris barst van de energie, heeft veel kennis en houd van een uitdaging. En, hij is het liefst met dieren bezig. Naast zijn baan als bioloog op een jong bedrijf in Utrecht, waar hij onderzoek doet naar een nieuw kankermedicijn, is hij de rots in de branding van Cadans. En die  van mijzelf ;)

André Peters.

André is mijn vader, en steunt mij en mijn paardenhobby al mijn hele leven. Hij staat altijd voor me klaar, hij is er altijd bij, en niets is hem te gek. Ook hij is opgegroeid met paarden, fjordenpaarden wel te verstaan, en is daarnaast al ruim dertig jaar ondernemer als franchisenemer van Autotaalglas Helmond. André zorgt bij Cadans voor alle nodige hand- en spandiensten op het terrein, en ondersteunt het bedrijf op alle fronten. 

Conny Peters.

Conny is mijn moeder en is voor zowel mij als mijn vader al jaren de rustfactor. Degene die gewoon met beide benen op de grond blijft staan naast onze enthousiaste ideeën, en die zorgt dat naast alle gekte in en om onze beide bedrijven ook het normale leven gewoon blijft draaien. Samen met André is zij eigenaresse van Autotaalglas Helmond, en verzorgt bij Cadans tevens veel backoffice werkzaamheden. 

Anne 

Peters.

Anne is mijn jongere zus, en is, verassend, óók eigen ondernemer. Voor mij is ze mijn steun en toeverlaat, mijn beste vriendin en mijn maatje in het leven, maar voor ieder ander is ze vooral M.U.Anne. Als Make-Up Artist (M.U.A.) maakt ze de meest waanzinnige bodyart voor film, theater en show. Daarnaast geeft ze cursussen op het gebied van beauty voor particulieren in PB&Y Make Up. Nieuwsgierig? Klik eens verder! 

Alexandra Keunen. 

Alexandra is sinds ons eerste jaar samen op de middelbare school mijn beste vriendin. Partner in crime, mede-avonturier en de ultieme collega zijn slechts enkele van de termen waarmee ik haar zou kunnen omschrijven. Voor RSC Cadans is Alexandra vooral huisfotograaf (merendeel van de websitefoto's zijn van haar hand), eventplanner en bedrijfskundige-on-demand, maar in haar woonplaats Utrecht verricht ze analytische werkzaamheden op HRM-gebied voor Rabobank Nederland.