Dit is Cadans.

Maak kennis met de mensen achter het verhaal.

Carmen Coomans- Peters.

"' Gewoon' betekent voor iedereen iets anders."


Cadans is ontstaan bij mij, Carmen. Het is de belichaming van mijn passie voor paarden, mensen, en vooral mensen mét paarden. Die passie is altijd de leidraad geweest voor mij, de rode draad waarlangs ik mijn carrière en leven heb opgebouwd. Lees verder op: 

Chris Coomans.

Chris is sinds begin 2019 mijn partner, maar daarnaast al sinds jaar en dag mijn vriend. Chris barst van de energie, heeft veel kennis en houd van een uitdaging. En, hij is het liefst met dieren bezig. Naast zijn baan als bioloog op een jong bedrijf in Utrecht, waar hij onderzoek doet naar een nieuw kankermedicijn, is hij de rots in de branding van Cadans. En die  van mijzelf ;)

André Peters.

André is mijn vader, en steunt mij en mijn paardenhobby al mijn hele leven. Hij staat altijd voor me klaar, hij is er altijd bij, en niets is hem te gek. Ook hij is opgegroeid met paarden, fjordenpaarden wel te verstaan, en is daarnaast al ruim dertig jaar ondernemer als franchisenemer van Autotaalglas Helmond. André zorgt bij Cadans voor alle nodige hand- en spandiensten op het terrein, en ondersteunt het bedrijf op alle fronten. 

Conny Peters.

Conny is mijn moeder en is voor zowel mij als mijn vader al jaren de rustfactor. Degene die gewoon met beide benen op de grond blijft staan naast onze enthousiaste ideeën, en die zorgt dat naast alle gekte in en om onze beide bedrijven ook het normale leven gewoon blijft draaien. Samen met André is zij eigenaresse van Autotaalglas Helmond, en verzorgt bij Cadans tevens veel backoffice werkzaamheden. 

Cee-Jay van Dijk

Cee-Jay was vanaf dag 1 vaker op ons bedrijf te vinden dan thuis, en is daarom sinds juni 2020 ook bij ons woonachtig. Als enorm leergierige vrijwillige stagiaire is ze dagelijks bezig zich te ontwikkelen als medewerker en instructrice, en zal ze naar verwachting in oktober 2021 haar instructeursdiploma op zak mogen steken. 

Onze vrijwilligers:

Inge, Zoë, Fleur , Lieke & Sacha. 

Zonder onze vaste bende vrijwilligers zou dit bedrijf niet zijn wat het nu is. Inge, Zoë, Lieke, Fleur en Sacha helpen ons waar ze kunnen mee om van RSC Cadans een blijvend succes te maken. 

Alexandra Keunen. 

Alexandra is sinds ons eerste jaar samen op de middelbare school mijn beste vriendin. Partner in crime, mede-avonturier en de ultieme collega zijn slechts enkele van de termen waarmee ik haar zou kunnen omschrijven. Voor RSC Cadans is Alexandra vooral huisfotograaf (merendeel van de websitefoto's zijn van haar hand), eventplanner en bedrijfskundige-on-demand, maar in haar woonplaats Utrecht verricht ze analytische werkzaamheden op HRM-gebied voor Rabobank Nederland.