Jouw veiligheid voorop.

RSC Cadans doet er alles aan om jouw veiligheid en gezondheid te waarborgen. En als het onverhoopt toch een keer mis gaat? Ook dan hebben we alles goed voor je geregeld.

Zo dragen wij zorg voor jouw veiligheid.

FNRS.

RSC Cadans is lid van de FNRS, de vereniging die staat voor écht goed hippisch ondernemerschap. Dagelijks zetten zij zich in om op al hun aangesloten maneges leuke, en vooral veilige paardensport te kunnen laten plaatsvinden. Als manegeruiter wordt op een bij de FNRS aangesloten bedrijf wordt je automatisch lid van de FNRS. Van hen krijg je niet alleen een ruiterpaspoort waarin je jouw ontwikkeling als ruiter op officiële en erkende wijze bij kunt houden, maar ontvang je ook kortingen en collectiviteitsvoordelen. 


KNHS.

De FNRS werkt nauw samen met de KNHS, de nationale sportbond die er is voor alle paardensporters. Wanneer je manegeruiter wordt op een bij de FNRS aangesloten bedrijf wordt je daarom ook automatisch KNHS lid. Dit bied jouw als ruiter veel voordelen, ook op het gebied van je eigen veiligheid. Met een KNHS lidmaatschap ben je namelijk goed verzekerd tegen letselschade, vanaf het moment dat je het terrein van jouw manege betreedt totdat je weer naar huis gaat. 
Met een glimlach natuurlijk.
 

Stichting Veilige Paardensport.

RSC Cadans is via de FNRS aangesloten bij Stichting Veilige Paardensport, waarvan we ook een keurmerk dragen. Weten wat dat allemaal inhoud? Lees verder op de website van de stichting! Vragen? Je kunt altijd contact opnemen: