Over Cadans.

Cadans is harmonie, eenheid en regelmaat in een beweging. 
En wat beweegt een mens nu meer, dan een paard?   

Visie.

Cadans staat voor plezier met een paard, in elke mogelijke vorm. Of dat nu in het zadel is, of daarnaast. Of je nu geniet in de stal, in de rijbaan of vanuit de kantine, met Cadans kun je alle kanten op. Wie je ook bent, en wat je ambities in de paardenwereld ook zijn, Cadans is er voor je. Jouw glimlach is de kroon op ons werk.
Jouw doel, is ons doel. 

Missie.

Wie weet wat hij doet, heeft meer plezier in wat hij doet. Weten waar je mee bezig bent geeft zelfvertrouwen, geeft houvast om verder te komen en is een springplank om nieuwe doelen te blijven stellen. Educatie is daarom Cadans' haar grootste middel om haar visie te bereiken. Cadans wil mensen écht wat leren. Niet alleen over paarden, maar ook over zichzelf. We willen jou jezelf laten tegenkomen, laten ontdekken, en laten ontplooien.

Wat wil jij graag leren? Ontdek de mogelijkheden!

Wie zijn wij?

De naam achter Cadans is er van oorsprong één: Carmen Peters. Inmiddels is de familie echter veel groter, en staat er een heel team sterk voor je klaar om jou keer op keer de ultieme beleving te bezorgen. Maak kennis met ons op de website, of kom eens langs om een praatje te maken!